luni, 17 ianuarie 2011

Portretul robot al unui parior de succes

Portretul robot al unui parior de succes la pariuri sportive :
1. Se specializeaza pe un anumit sport sau cel mult 2.
2. Se specializeaza pe un anumit campionat sau cel mult 3 (sau asupra unui numar de echipe pe care le urmareste constant).
3. Are conturi la mai multe agentii si cauta cea mai buna cota pentru ce vrea el sa parieze.
4. Isi propune un obiectiv, un punct terminus dupa care isi retrage o parte din castig, isi propune urmatorul obiectiv s.a.m.d. deoarece stie ca banii care apar in dreapta sus sub username sunt ai lui doar cand ii are in mana.
5. Studiaza meciurile, se informeaza din cat mai multe surse, obligatoriu diferite dar nu se lasa influentat de nimeni.
6. Nu preia biletul zilei facut de altcineva pentru el.
6. Are rabdare sa-i apara ceva in catare chiar daca nu pariaza o perioada lunga de timp.
7. Nu pariaza pe tampenii care nu pot fi prezise nici de cei care participa direct la respectivul eveniment.
8. Intodeauna isi apreciaza sansele inainte si pariaza in consecinta. Stie ca nu exista eveniment 100% sigur.
9. Nu pariaza pe favoriti decat ocazional deoarece stie ca rareori va primi un pret corect. Deci nu include in biletul zilei personal meciuri cu favoriti.
10. Nu pariaza decat pe meciuri cu miza deoarece stie ca meciurile fara miza sunt o loterie.
11. Nu se sperie de cotele mari puse de bookies. Pentru el cotele sunt doar niste coeficienti cu care isi inmulteste miza sa calculeze posibilul castig.
12. Pariaza dupa ca are la indemana si informatii de ultima ora si pariaza numai dupa ce este convins ca nici una din datele problemei nu se poate schimba.
13. In nici un caz nu neglijeaza feeling-ul.Nu pariaza daca simte cea mai mica indoiala deoarece experienta acumulata ii permite ‘sa simta’ pericolul, dar nici nu pariaza numai ‘cu sufletul’ mai ales cand sunt implicate echipele preferate.
14. Are puterea sa nu se arunce in prapastie o data cu ‘turma’ si se mai gandeste odata inainte de a paria.
15. Nu pariaza castigul proaspat obtinut gandindu-se ca oricum nu sunt banii lui.
16. Nu pariaza mai mult imediat dupa un mare esec deoarece stie ca poate intra intr-o spirala spre dezastru. Este de principiul ?supravietuieste astazi ca sa poti lupta maine?
17. Inainte de a paria se gandeste cum se va simti fara miza pe care are de gand s-o parieze si daca se va simti bine pariaza daca ii vine cu lesin scade miza.
18. Foloseste un sistem de moneymanagement potrivit buzunarului lui.
19. Se hotaraste care sunt cotele “corecte” pentru acel meci si apoi alege cota care ofera valoare, sau, daca nu o gaseste, spune “pas”.
20. Nu pariaza niciodata presat de timp, aloca timp suficient studiului si pariurilor deoarece poate considera pariul un al doilea job, pe care il face din placere.
21. Biletul zilei este pregatit cu cel putin 2-3 zile inainte pentru a-si asigura timp de documentare si a-si maximiza sansele de castig combinat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu