marți, 15 martie 2011

Despre predictii pentru fotbal si rezultate live

* Acest articol este un articol promotional!

Exista o multime de posibilitati sa realizezi o predictie a unui meci de fotbal, fiecare tipster are propiile metode,dar in mare parte, toate au aceleasi elemente cheie descrise mai jos.

De mentionat este ca fiecare divizie in parte, se bazeaza mai mult pe unele fapte decat de celelalte.

1 - Echipele Si informatiile despre ele

Este factorul cheie, baza altor capitole din a scrie o predictie de fotbal.
In primul rand orice parior ar trebui sa aibe acces la informatiile despre echipe,lotul de jucatorii,jucatorii accidentati sau cei suspendati,deoarece,nici o echipa din lume nu este atat de perfecta pentru a avea rezervele la valoarea jucatoriilor normali din primul 11.

Cu toate acestea,ar trebui sa va ganditi si la jucatorii ce ii inlocuiesc in meciul respectiv pe cei accidentati sau suspendati,s-ar putea sa fie jucatorii de mare perspectiva,tinerii care doresc sa se afirme sau s-ar putea sa fie jucatorii batranii, fara nume,dar cu experienta necesara sa realizeze ce le cere antrenorul.
Urmatiri rezultate scoruri live (sau scorurile live) pe parcursul mai multor meciuri.

2. Motivatia jucatoriilor,este un subcapitol la cel de sus,stim ca de fiecare data cand joaca o echipa mare,in fata propiilor suporterii,impotriva unei echipe modeste,jucatorii acestei echipe incearca sa dea tot ce este mai bun din ei,pentru a se remarca. Jucatorii devin motivati in situatii cand joaca inlocuind pe cineva,cand stiu ca li s-a semnat un contract nou sau cand joaca impotriva unor echipe cu nume si cand joaca pentru a-si mentine pozitia actuala in clasament.

3. Moralul este un alt factor cheie,sunt unele echipe ce vin dupa o serie mare de victorii cu moral superb,dar sunt altele care joaca prost,in care relatiile de joc intre jucatorii sunt slabe,sau vor sa demonstreze ca nu pot juca asa.

Oboseala jucatoriilor,mai ales in campionatele puternice,unde echipele sunt angrenate atat in lupta pentru titlu,cupa si cupe europene.Se pot des provoca surprize,din partea mariilor echipe pe baza oboselii.

4. Tactica antrenorului,este esentiala,in alegerea unui castigator,sunt anumite echipe ce vin sa se apere in deplasare,cu orice pret pentru a obtine puncte,iar acasa lasa un joc deschis,deoarece se bazeaza pe faptul ca sunt Gazde. Sunt fel si fel de antrenorii,cu fel si fel de tactici,care trebuie analizate,jocul pe contre,sau pe flancuri,este bun impotriva celor ce nu au aparare solida si rapida,pe flancuri,si in care fundasii centralii nu au o inaltime destul de mare.

5. Starea gazonului si conditiile meteo,acest factor este unul important pentru cei ce pariaza under/over
Informatiile despre starea vremii sunt esentiale,de exemplu in anglia,mai ales in diviziile inferioare,starea gazonului variaza in functie de vreme,iar pe un teren prost,nu se poate combina,mai ales daca echipele au playmakeri slabi.

Daca pariati live, folositi neaparat siteuri de predictii fotbal in care puteti urmari rezulate si scoruri live pentru a putea aprecia in mod dinamic sansa pariului.

Intr-o predictie de fotbal, factorul de noroc este aproape de "0", fiecare pariu gresit este vina tipsterului, sau a pariorului, iar cand gresesti,primul lucru care trebuie sa il faci este sa analizezi de ce ai pierdut : "Afla cauza pentru a inlatura efectul". Urmariti predictii fotbal .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu