joi, 2 decembrie 2010

Despărţirea de iubit(ă), prea grea? Un site oferă astfel de servicii online

Persoanele care nu se descurca cu despartirea de iubit(a) au acum o solutie. În locul obisnuitului dialog de genul “eu sunt de vina, nu tu”, cei mai slabi de înger, lasi, sau care pur si simplu nu au chef de asa ceva, pot sa aleaga serviciile unui site pentru despartiri, relateaza Time.com.

Idump4u.com face aceasta treaba ingrata pentru 10 dolari. Dupa ce primeste suma, Bradley Laborman, cel din spatele site-ului, va suna iubitul/iubita celui care l-a angajat si îi va spune ca totul s-a terminat între ei. Mai mult, conversatia va fi înregistrata si poate fi postata pe YouTube - un gest cam crud totusi.

Dar asta nu e tot. Site-ul idump4u.com ofera si servicii celor care îsi doresc ruperea logodnei, pentru 25 de dolari, sau celor care vor sa divorteze – pentru suma de 50 de dolari.

Deocamdata idump4u.com nu este profitabil, însa Laborman spune ca a fost surprinsa sa constate cât de repede a prins site-ul sau, lansat initial ca o gluma, în anul 2009.

Pâna acum, Laborman a despartit 200 de cupluri, pentru o gramada de motive, de la infidelitate pâna la acuzatii ca partenerul este prea lenes.

Laborman sustine ca a avut o gramada de treaba anul trecut în perioada sarbatorilor. “Am avut si oameni care nu au vrut sa-i cumpere un cadou de Craciun partenerului. Aceasta perioada a anului este cea mai aglomerata”, a declarat Bradley Laborman.


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu