luni, 6 decembrie 2010

Vodafone, un pas curajos pe piaţa de roaming de date; Mingea a fost ridicată, urmează şi restul operatorilor?

Vodafone pune în aplicare o directiva mai veche a Uninunii Europene prin care oamenii cu putere de decizie de la Bruxelles au cerut raspicat operatorilor din Uniune sa reduca tarifele pentru serviciile utilizate de catre clientii lor în interiorul spatiului european.

Daca aceasta cerere a adus pâna acum scaderea substantiala la tarifele de voce si SMS, iata ca în sfârsit clientii Vodafone pot sa nu mai aiba grija pentru costurile generate de utilizarea internetului mobil în Uniunea Europeana. Asta pentru ca operatorul lanseaza în 2 decembrie odata cu relansarea portofoliului de aboanamente de date si noi optiuni pentru internetul pe mobil. Optiuni care de acum au acoperire europeana.


Mai exact Vodafone ofera abonatilor sai posibilitatea de a alege dintre doua abonamente de date si anume unul cu 500 de MB inclusi pentru trafic national si 500 MB inclusi pentru trafic în roaming si un altul cu 1GB de trafic inclus national si 1 GB de trafic în roaming. Acestea la pretul de 15,87 Euro fara TVA, respectiv 29,67 Euro fara TVA.


Aceasta este una dintre cele mai curajoase oferte de pe piata si desfiinteaza astfel orice bariera impusa de perimetrul în care clientul utilizeaza internetul pe mobil. Pentru a întelege cât de mare este diferenta fata de oferta actuala, socotiti costul unui MB în prezent, adica 5 Euro înmultiti cu 500, adica traficul inclus în noua oferta.


Si dumneavoastra v-a dat tot 2500 Euro? Si noua! Prin urmare Mobilissimo declara aceasta modificare de tarife cea mai mare realizare a acestui an în materie de costuri suportate de utilizatorul final de telefonie mobila din România. Am mentionat România pentru ca operatorul a lansat oferte asemanatoare si în alte tari în care opereaza, precum Marea Britanie, Spania, Grecia, Germania dar cu exceptia Greciei, abonatii din celelalte tari exemplificate, au la dispozitie optiuni cu reînnoire zilnica si nu la fel de avantajoase precum abonatii Vodafone România.


Utilizatorii retelei Vodafone Grecia îsi pot pastra toate caracteristicile abonamentului de internet mobil pe care le au în tara si peste hotare cu doar 5 Euro în plus pe luna, de exemplu. Momentan oferta nu se adreseaza si utilizatorilor Cartela Vodafone. Va vom tine la curent cu noutatile.


V-am oferit aici comunicatul oficial al celor de la Vodafone.


via: mobilissimo.ro


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu