luni, 15 noiembrie 2010

Alien Surface, cea mai performanta folie de protectie pentru gadgeturi

Dupa succesul avut cu foliile de protectie Zagg si Case Mate, compania iShield.ro aduce in exlusivitate in Romania foliile Alien Surface, bazate pe cea mai puternica tehnologie de protectie.


Folia Alien Surface este creata special pentru a indeplini nevoia de siguranta si protectie a gadgetului tau. Benefiind de grad militar, aceasta folie va proteja telefonul, laptopul sau iPod-ul tau de orice zgarietura care ar putea fi datorata de un posibil impact cu o suprafata dura. Mai mult decat atat, datorita componentei speciale Alien Surface, aceasta va acoperi chiar si zgarieturile existente pe intreaga suprafata a gadgetului tau.


Ai citit bine, folia acopera zgarieturile existente pe gadget si nu numai atat, dar imbunatateste aderenta si ofera o stabilitate deosebita atunci cand este amplasat intr-un mediu umed si alunecos.


Un mare plus al acestor folii de protectie este datorat de spatiul de acoperire full-body, astfel incat nicio portiune a gadgetului tau sa nu ramana neprotejata. Taieturile sunt facute la milimetru pe baza de laser in laboratoare special dezvoltate, astfel incat butoanele si caile de acces vor ramane perfect functionale, avantaj enorm pe care-l detine o astfel de folie de protectie in comparatie cu o husa sau o carcasa.


Foliile Alien Surface nu modifica aspectul gadgetului, sunt aproape invizibile avand un grad ridicat de transparenta. Acesta ar reprezenta un mare plus pe care il detine Alien Surface fata de Zagg sau Case Mate: transparenta si rezistenta. Cu peste 15 % mai rezistente si cu peste 20 % mai transparente, foliile de la Alien Surface au la ora actuala cele mai performante caracteristici tehnice.


Daca te ingrijorezi ca vei oferi o suma consistenta de bani pentru o simpla folie, care ti se va putea defecta dupa un anumit timp, afla ca toti acesti trei producatori din Statele Unite ofera garantie PE VIATA la aceste folii. Avantaj care nu va putea fi niciodata prezent in cazul unei huse sau al unei carcase. Poate cea mai majora diferenta si cel mai important beneficiu pentru impatimitii romani de gadgeturi este ca singura companie americana care ofera garantia in Romania este Alien Surface. Spre deosebire de Zagg sau Case Mate, acestia au realizat un sistem de garantie mult mai eficient, oferind stocul de garantie fiecarui reprezentant oficial al fiecarei tari in care se distribuie foliile Alien Surface.


Folia este disponibila pentru achizitionare la adresa IShield.ro


Va prezentam mai jos cateva din particularitatile tehnice ale tehnologiei de protectie Alien Surface:

Grosimea de doar 0.2 mm nu modifica in vreun fel forma dispozitivului, de aceea Alien Surface este cea mai subtire husa din lume pentru mii de aparate electronice.Daca se doreste indepartarea foliei de pe aparat, aceasta se poate face in conditii normale fara nicio dificultate si fara resturi lipicioase.Acopera zgarieturile existente pe gadget.Garantie pe viata in Romania prin intermediul iShield.roTaieturi de inalta precizie pe baza de laser pentru o acoperire completa.Instalare mai accesibila datorita formulei AlienSpray™.Cu peste 15 % mai rezistenta decat restul foliilor competitoare si cu peste 20 % mai transparenta.

Visual Guide to mobile phone repair course - is a step by step approach.Mobile phone repair training course for people who cannot attend the classes. This course is a distance learning, home study and correspondence type of course to easily learn.


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu