joi, 18 noiembrie 2010

Sony a lansat în România notebook-urile VAIO "business lifestyle" (FOTO)

Sony a lansat în România noua gama de notebook-uri VAIO “business lifestyle”. Gama include noul VAIO Z, cel mai performant notebook VAIO creat vreodata, noua serie VAIO S care ofera o combinatie între mobilitate si performanta si seria VAIO Y conceputa pentru utilizatorii care vor sa îmbine sarcinile de lucru cu divertismentul oriunde s-ar afla.


VAIO Z


Noul VAIO Z are o greutate mai mica de 1, 5 kg, procesor Intel Core i7 si un sistem dezvoltat de Sony, Quad SSD (4 unitati SSD conectate în RAID 0) care ofera o viteza de sase ori mai mare în transferul de date comparativ cu sistemele echipate cu HDD (hard disk drive). Conectivitatea 3G de banda larga Vaio Everywair permite accesul la internet prin intermediul retelelor mobile.


Noua serie Z este primul model VAIO cu ecran LCD de 13,1 inci Full HD (1920 x 1080) cu ilumare LED. Notebook-ul integreaza si o unitate optica Blu-ray. Carcasa noului VAIO Z este construita din carbon si aluminiu, pentru un plus de rezistenta.


VAIO S


Modelul VAIO S dispune de un ecran VAIO de 13,3 inci (33,8 cm) cu tehnologie LED si o greutate de 2kg (inclusiv bateria), VAIO S beneficiaza de o carcasa din aliaj de magneziu.


Modelul are tastatura iluminata si un sensor de lumina ambientala. Acelasi senzor de lumina ajusteaza luminozitatea ecranului în functie de conditiile ambientale pentru a economisi energia.
Elementele de securitate integrate includ protectia hard-discului (Advanced HDD Protection) care asigura protectia datelor chiar si atunci când se realizeaza secventa de butare sau când intra in modul hibernare.


VAIO Y


VAIO Y are acelasi ecran LED de 13,3 inci ca al seriei S si o greutate mai mica de 1,8 kg. Eficienta energetica este asigurata de procesoarele cu voltaj redus Intel (ultra-low voltage) si o autonomie standard a bateriei de 9. Portabilitatea este asigurata si prin încarcatorul AC de dimensiuni reduse.


Tastatura este ergonomica si precisa iar gestionarea fisierelor multimedia este acum mai usoara prin touchpad-ul multi gest, cu ajutorul caruia utilizatorii pot naviga, derula sau maximiza imagini cu usoare atingeri ale degetelor.


View the original article here


High-Profit Recycling Opportunities. Insiders secrets to recycling cell phones - based on 30 years experience!


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu