sâmbătă, 20 noiembrie 2010

FaceBook şi Twitter, pe cale de a fi interzise în Germania

Din ce în ce mai multe companii din Germania interzic accesul la retelele sociale, din cauza temerilor legate de spionajul corporatist, si în conditiile în care productivitatea angajatilor este în scadere. Mai mult, potrivit unor surse, chiar cancelarul Angela Merkel intentioneaza sa promoveze o lege prin care companiile de resurse umane nu ar mai avea acces la retelele sociale precum FaceBook, atunci când recruteaza personal.

Volkswagen, Porsche, Commerzbank sunt doar câteva dintre companiile mari care interzic accesul angajatilor la Twitter si FaceBook, potrivit publicatiei Wirtschaftswoche, citata de www.gev.com. În plus, E.On si Linde intentioneaza sa interzica YouTube. Principala temere e legata de spionajul corporatist.


Este o frica justificabila, sustine o firma producatoare de programe antivirus, care a precizat ca “retelele sociale sunt unele dintre cele mai vulnerabile site-uri web si pot infecta cu usurinta computerele sau companiile”.


Sefii au si alte temeri: productivitatea angajatilor. Mai mult de o treime din totalul angajatilor din Germania au recunoscut ca folosesc retele sociale la munca, din motive personale.


View the original article here


Copy your personal media from DVDs, Blu-Ray, and/or YouTube to be able to play on iPod, Cell phones, Computers, iPhone and Apple Tv. Converts 1 in 10 visitors, see affiliate page for proof!


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu