sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Nokia E7 predispus la amânări? Soseşte în unele teritorii în ianuarie 2011

Dupa ce finlandezii anuntasera ca smartphone-ul Nokia E7 va sosi pe piata în luna decembrie a acestui an, iata ca handsetul Symbian^3 va fi disponibil în unele tari de abia în 2011. Printre ghinionisti se numara si clientii din India, filiala locala Nokia anuntând via Twitter ca lansarea va avea loc în regiune în ianuarie 2011.

În India, telefonul va costa în jur de 487 de euro si banuim ca acesta este pretul la liber al handsetului, care va scadea odata cu includerea sa în ofertele cu abonament. De vreme ce E7 a fost de curând aprobat de catre autoritatea americana FCC, e posibil sa vedem smartphone-ul si în magazinele din SUA, poate chiar înainte de finalul anului.

Putem doar sa speram ca vom fi mai norocosi decât publicul din India si vom primi în România noul model Nokia din seria E pâna în 2011. Va reamintim ca telefonul vine cu o tastatura full QWERTY, display AMOLED ClearBlack touch de 4 inchi si majoritatea dotarilor prezente si pe N8, în afara de camera de 12MP, înlocuita cu un senzor de 8MP.


via: unwiredview.com

View the original article here


Copy your personal media from DVDs, Blu-Ray, and/or YouTube to be able to play on iPod, Cell phones, Computers, iPhone and Apple Tv. Converts 1 in 10 visitors, see affiliate page for proof!


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu