vineri, 19 noiembrie 2010

Panasonic promite smartphone-uri Android pentru 2012, mai devreme în Japonia

Panasonic este un nume mare când vine vorba de televizoare, produse electronice si electrocasnice, dar compania nu a impresionat în ultimii ani în segmentul de smartphone-uri. Realizând potentialul sau, seful sectiunii mobile Panasonic, Osamu Waki a declarat recent ca firma se va implica activ în aceasta piata în urmatorii ani.

Oficialul Panasonic a mai declarat ca producatorul japonez a estimat gresit viteza cu care smartphone-urile vor începe sa prinda pe piata locala si cresterea rapida a lui Android. Astfel, compania doreste sa recupereze handicapul fata de rivalii sai, întâi la nivel local si apoi international. Cum? Prin lansarea unor modele Android high end în Japonia în urmatorul an si din 2012 si global.

Ramâne de vazut daca acest brand ne poate surprinde, dar având în vedere performantele sale în segmentul televizoarelor de exemplu, avem asteptari mari de la un eventual telefon Viera cu Android 4.0.


via: i.engadget.com

View the original article here


New reverse phone lookup service revolutionizing the marketplace. Includes phone numbers, addresses, background checks & more. Earn on new And repeat customers. Banners, search boxes, landing pages and more at www.reversephonecheck.com/affiliates


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu