vineri, 26 noiembrie 2010

Kingston Technology lansează o ediţie limitată a memoriei HyperX

Kingston Technology Europe Ltd a anuntat luni editia limitata a memoriei HyperX si a ventilatorului de memorie de culoare neagra.

“Editia limitata a memoriei Kingston HyperX Black este o alegere esentiala pentru orice entuziast care cauta sa îsi actualizeze sistemul,” a declarat Stephane Rizzetto, European Product Development Manager DRAM la Kingston Technology Europe. “Împreuna cu ventilatorul negru Kingston HyperX, entuziastii se vor putea bucura de cel mai înalt nivel de performanta.”


Noul ventilator negru este identic din punct de vedere al performantei si al specificatiilor cu cel de culoare albastra. Cele doua ventilatoare de 60mm optimizeaza fluxul de aer din preajma modulelor ajutând memoria sa functioneze la nivelul cel mai ridicat al performantei pentru perioade mai lungi de timp.

Ventilatorul negru Kingston HyperX este realizat din aluminiu eloxat, iar atunci cand este pornit este luminat de opt LED-uri albastre. Nivelul de zgomot al ventilatorului ajunge la 25dBA.


Pretul editiei limitate Kingston HyperX Black (4GB 1600MHz DDR3 Non-ECC CL9 DIMM - Kit de 2) este de 319 lei. Este disponibila exclusiv în Europa, Orientul Mijlociu si Africa (EMEA) si beneficiaza de garantie pe viata. Ventilatorul negru Kingston Hyperx costa 79 de lei si are o garantie de un an.


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu