duminică, 14 noiembrie 2010

Skin Android pentru Resco Explorer 2010

Resco Explorer 2010 este un File Explorer cu o mare gama de functii, devenit foarte popular in randul telefoanelor Windows. Este una dintre primele programe pe care le instalez dupa o flash-uire ROM. Din pacate, pentru mine cel putin, nu am fost niciodata un fan al pictogramele default si alte elemente de interfata ale programului. Aspectul este “invechit” si schema de culori nu este foarte placuta.

Daca aveti Resco Explorer 2010 si ati prefera un skin mai placut si modern, skin-ul Android s-ar putea sa fie perfect pentru cazul vostru. Dispune de icoane in stilul Android, plus cateva efecte grafice ce sigur vor imbunatatii experienta voastra . Desigur, trebuie sa va placa macar un pic verdele, pentru ca dupa cum stiti e culoarea sistemului operativ Android.

Eu am instalat thema pe un telefon WVGA fara probleme dar programatorul sustine ca skin-ul este perfect si pentru telefoanele cu rezolutie QVGA, posibil si alte rezolutii.

Pentru instalarea skin-ului urmariti pasii de mai jos:

1) Descarcati cab-ul din forum-ul XDA-Developers, trebuie mai intai sa va creati rapid un cont (ce o sa va mai fie de folos aproape sigur).

2) Inchideti Resco Explorer daca este deschis.

3) Instalati fisierul cab.

4) Deschideti Resco Explorer si selectati Options – Customize – Skin – Use Skin si selectati Droid Green.

Cat despre Resco Explorer 2010, m-am gandit sa va dau ceva mai multe detalii despre functiile aplicatiei.

Rapid si usor de utilizat. Navigheaza prin fisier usor utilizand degetul. Bara de instrumente este optimizata pentru folosirea cu degetul mare.

Noul modul vizualizare afiseaza miniature de imagini. Imbunatateste navigarea in foldere cu multe imagini.

Daca aveti instalat si Resco Photo Manager, Resco File Explorer poate comunica cu el si imbunatatii navigarea printre imagini, ele incarcandu-se mai rapid.

Upload-ul de poze si imagini din telefonul vostru mobil in profilul vostru Facebook, Twitter, Myspace, Picasa sau Photobucket nu ar putea fii mai usoara.

Evitati procesul complex de gestionare a sarcinilor si aplicatiilor in dispozitivele Windows Mobile cu Task Manager standard. Folositi noua interfata eleganta, neteda si usoare la atingere. Usor de utilizata, si mereu la dispozitia ta in ecranul Start.

Tastati o litera si fisierele respective vor aparea imediat.

Toate fisierele dvs for fi ragrupate in foldere virtuale denumite Documente, Imagini, Muzica, Video si Fisiere Cryptate, ele fiind selectate dupa extensia acestora.

Folosind tastatura gasiti instantaneu fisierele de care aveti nevoie tastand cateva litere din numele acestora.

Resco Explorer muta fisierele sterse intr-un folder virtual denumit Recycle Bin in loc sa le stearga imediat, daca fisierele sunt sterse din greseala, este acum posibila recuperarea lor.

Puteti folosii algoritme de criptare si decriptare ca RC2-128, DES-56, 3DES TWO, KEY-112, 3DES-168. Puteti instala si o extensie shell in Windows XP/Vista/2000 pentru procesul de decriptare si criptare in PC-ul dvs.

Arhivarea de fisiere ZIP este disponibila si va poate ajuta in economisirea spatiului din memoria dvs, fisierele RAR sunt de asemenea suportate.

Resco File Explorer 2010 poate fi folosit si ca Image Viewer si puteti a viziona fisiere TXT, BIN, HEX si imagini JPG, GIF, BMP si PNG.

Browser-ul de retele (network) devine foarte util in retelele wireless si puteti vizualiza fisierele shared din celelalte dizpozitive.

O utilitate foarte buna pentru userii avanzati ce pot accesa registrul windows (gen Regedit) si importa/exporta informatii si adauga noi linii.

Explorerul FTP va ofera posibilitatea da a naviga in servere FTP direct din Resco Explorer si puteti edita fisiere online ca si cum ar fi incarcate in dispozitivul dvs.

Stiri despre acelasi argument:

Windows Phone 7 Series Theme pentru SPB Mobile Shell 3.5.3 Recent, au aparut in mare numar skin-uri Windows Phone 7 pentru diferite interfete Windows Mobile. Tocmai a aparut o noua thema pentru una dintre cele mai populare interfete in acest moment, SPB Mobile Shell 3.5.3. Mskip este bine-cunoscut pentru seria...

We Reverse or locate Any Phone #. 100% Guaranteed. 15 years in business! We are the Absolute Best at what we do. Very Low refund rate. Not scammy software!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu