luni, 15 noiembrie 2010

Telefoanele Windows Phone 7 vor fi mai “curate”

In Windows Mobile  6.5.3 si versiuniile mai vechi, producatorii si revanzatorii puteau preinstala dispozitivele cu toate aplicatiile pe care le doreau. Acest lucru adesea facea ca smarphone-urile sa fie pline de aplicatii bazate pe Java si altele ce umpleau memoria dispozitivului si foloseau resurse pretioase ale sistemului (aruncam o privire la ecranul de la AT & T Pure. Incercuite sunt doar aplicatiile AT & T). În Windows Phone 7 Microsoft a facut mult mai dificil pentru operatorii adaugarea programelor trial. Mai precis:


În ceea ce priveste aplicatiile preîncarcate OEM / MO: Cerintele sunt mult mai stricte în aceasta privinta acum datorita plangerilor frecvente ale utilizatorilor despre ROM-urile originale, acestea fiind mai lente . Contitiile Microsoft sunt>


- Maximum 6 aplicatii preinstalate pe dispozitiv, sa nu depaseasca 60MB
- Toate aplicatiile preîncarcate trebuie sa treaca procesul de apropare a Marketplace
- Aplicatia si toate update-urile viitoare trebuie sa fie gratuite.
- Aplicatiile trebuie sa se lanseze fara dependenta de disponibilitatea retelei internet.
- Apicatiile trebuie sa persiste, printr-o resetare “hard reset”.
- Aplicatiile trebuie sa fie poate fi actualizate si revocabile (!!!!) prin Marketplace.
- Aplicatiile trebuie sa notifice utilizatorul la prima lansare a oricarei capacitati si pentru a fi utilizate aplicatia trebuie sa obtina autorizatia utilizatorului (pentru a accesa busola, accelerometru, retea, etc)


În timp ce aceste conditii pot parea un pic restrictive, este un lucru bun pentru consumator.


Stiri despre acelasi argument:

Windows Phone 7 si vestile neplacute Pe langa vestile bune despre noiile servicii oferite de Windows Phone 7 ca Xbox Live si support din partea programatorilor, avem si niste vesti neplacute pentru celor care le-au placut functiile oferite de Windows Mobile. Multi-tasking absent, nu se vor...Jocuri 3D pentru Windows Phone 7, confirmat Se pare ca Microsoft este decisa sa transforme Windows Phone 7 intr-o platforma de joc serioasa, eventual, pentru a concura cu ambitiile unei alte companii de jocuri de telefonie mobila (cineva interesat sa ghiceasca?). Mai jos sunt cateva screenshot-uri luate...Windows Phone 7 ar putea oferii gaming Xbox Live Dupa multe preocupari si zvonuri despre compatibilitatea intre Windows 7 si actualele mobile disponibile, sistemul operativ pare pregatit pentru a fi lansat in cursul acestui an, o veste ce pe de o parte lasa un pic de dezamagiti utilizatorii ce...Windows Phone 7 Series cu un nou spot Anna, Miles si  micul Luca. Acestea sunt numele personajelor din noul spot  realizat de Microsoft pentru a promova Windows Phone 7. Publicitatea evidentiaza modul în care noul sistem de operare mobil este proiectat sa se adapteze la viata cotidiana a...LG Panther: Primul LG cu Windows Phone 7 In zilele trecute au circulat voci cum ca printre primele telefone mobile Windows Phone 7, va fi LG Apollo (in poza de mai sus), voci crezute de multi. Auzim din mai multe surse ca totusi telefonul prezentat in Engadget show...

Visual Guide to mobile phone repair course - is a step by step approach.Mobile phone repair training course for people who cannot attend the classes. This course is a distance learning, home study and correspondence type of course to easily learn.


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu