vineri, 19 noiembrie 2010

Editează documente şi tabele din mers cu Google Docs, acum într-o variantă mobilă mai eficientă (Video)

Blogul oficial Google a anuntat ieri lansarea unei versiuni actualizate de Google Docs, serviciu care va va creste productivitatea în vreme ce va deplasati. Astfel, fie ca sunteti posesori de tableta sau smartphone, veti putea edita fara probleme documente si tabele din mers.

Noul editor de documente este suportat direct din browserul mobil si va va permite sa editati notite importante oriunde si oricând. În plus, o echipa care lucreaza la o prezentare poate coopera, folosind o serie de terminale mobile si acest serviciu de editare. De asemenea, noul Google Docs este o mana cereasca pentru live bloggeri, în special la evenimente gen concerte sau discursuri.

Ce înseamna acest tip de editare mobila aflati din clipul de mai jos, iar pentru a descoperi cum functioneaza serviciul puteti accesa docs.google.com din browserul terminalului pe care îl folositi (cu conditia sa fie suportat). În urmatoarele zile suportul pentru noul Docs va sosi pe handseturile Android 2.2 si terminalele cu iOS la bord (3.0+), inclusiv iPad.

via: press

View the original article here


High-Profit Recycling Opportunities. Insiders secrets to recycling cell phones - based on 30 years experience!


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu