sâmbătă, 27 noiembrie 2010

Sony a lansat în România Gran Turismo 5 pentru PlayStation 3

Sony Computer Entertainment si Sony au lansat Gran Turismo5 pe piata locala, odata cu lansarea europeana, aducându-le pasionatilor experienta celor mai cunoscute circuite, la volanul unei selectii de peste 1.000 de masini. Cel mai realist simulator de curse auto este disponibil începând cu data de 24 noiembrie 2010, la partenerii Sony Computer Entertainment Europe în România, la pretul de 269,99 lei.

“Gran Turismo®5 reprezinta cea mai importanta lansare de joc din acest final de an si speram ca asteptarile îndelungate ale fanilor din România sa fie împlinite, odata cu disponibilitatea la raft a jocului, simultana cu cea internationala”, a declarat Simeon Bangeev, Sony Computer Entertainment Europe Authorized Consultant, Bulgaria si România.


Cel mai realist simulator auto este disponibil si în format 3D, completând dorinta de imersiune în joc a entuziastilor. “Prin Gran Turismo5 3D, alaturi de televizoarele Sony BRAVIA 3D, credem cu tarie ca utilizatorii produselor de divertisment pentru acasa se vor bucura de experienta 3D completa”, a declarat Taiju Ishikawa, Branch Manager Sony România.


Ce de-a cincea editie din seria de simulatoare auto Gran Turismo este dezvoltata de Polyphony Digital si distribuita de Sony Computer Entertainment, GT5 fiind primul episod dedicat consolei PlayStation3. Peste 1.000 de masini si peste 70 de circuite din 26 de locatii sunt disponibile pentru jucatori.


Jocul este disponibil pentru achizitionare la pretul de 269,99 lei, la Altex, Domo, Flanco si Media Galaxy. Pachetele speciale includ bundle-uri cu o consola PlayStation 3 320 GB si un joc Gran Turismo5, la pretul de 1.599,99 lei.


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu