luni, 22 noiembrie 2010

Windows Phone 7 face furori în Germania? Deutsche Telecom anunţă vânzări ridicate

Desi primele zvonuri despre vânzarile de terminale Windows Phone 7 indicau cifre neimpresionante pentru piata din SUA (40.000 de unitati în ziua lansarii), se pare ca în Germania lucrurile stau mai bine pentru handseturile cu noul OS Microsoft la bord. Deutsche Telecom si-a exprimat recent satisfactia cu privire la cifra de vânzari a modelelor Windows Phone.

La aceasta ora tot ce avem sunt speculatii si declaratii ambigue, fara cifre clare, dar operatorul german afirma ca vânzarile au depasit asteptarile si ca majoritatea clientilor au fost multumiti de terminale. Dupa ce aflasem ca exista probleme cu stocul de terminale WP7 si cu materialele folosite pentru acestea, iata în sfârsit si o veste buna pentru Microsoft.

Noul OS mobil al companiei din Redmond a debutat în Europa la finalul lunii trecute, primele terminale pe care acesta a fost inclus confruntându-se cu probleme, precum lipsa de display-uri AMOLED si probleme de productie. Faptul ca Deutsche Telecom a lansat telefoanele cu 2 saptamâni mai târziu decât rivalii sai a facut probabil ca operatorul sa nu se confrunte cu aceste probleme.


Pentru a va face o idee despre acest sistem de operare, va recomandam sa viziona?i recenta noastra recenzie video, care are ca subiect Windows Phone 7 ?i terminalul LG Optimus 7 (E900).


via: intomobile.com

View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu