duminică, 28 noiembrie 2010

Samsung NX100, o nouă cameră compactă fără sistemul mecanic cu oglindă

Samsung Electronics a lansat NX100, o noua camera cu obiective interschimbabile, care  renunta la sistemul mecanic cu oglinda si care utilizeaza un senzor APS-C. Aparatele foto care folosesc acest senzor au nevoie de o suprafata mai mica pentru formarea imaginii decât camerele traditionale de 35 milimetri.

Camera are 14,6 megapixeli si vine cu i-Function Lenses (lentile), functie care permite utilizatorului sa controleze fotografia realizata, direct prin lentile. Camera vine cu o multime de alte lentile si accesorii, în plus are Geo-tagging cu un modul optional de GPS (GPS10).

Lentilele i-Function interactioneaza direct cu corpul aparatului si ofera setarile potrivite în functie de lentilele utilizate. Utilizatorii pot jongla cu balansul de alb, expunerea sau ISO cu ajutorul butonului i-Function si a inelului de comanda de pe obiectiv, potrivit www.itp.net. Camera va fi disponibila, pentru început, cu un obiectiv compact 20-50mm, iar un pachet wide-angle 20mm va fi lansat un pic mai târziu. Doua noi obiective specializate vor fi lansate în prima parte a lui 2011 – un macro de 60 mm si un Super Zoom de 18-200mm.


View the original article here

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu