sâmbătă, 20 noiembrie 2010

MeeGo 1.1 în acţiune pe platforma hardware Moorestown (Video)

Conferinta MeeGo 2010 este în plina desfasurare, ocazie cu care putem vedea în actiune urmatorul terminal, care ruleaza OS-ul MeeGo 1.1. Handsetul foloseste platforma Intel Moorestown si ne întrebam daca acest smartphone atractiv va purta branding Nokia sau va fi un telefon-surpriza din partea celor de la Intel.

Dupa cum puteti vedea si în clipul de mai sus, atuul lui MeeGo este reprezentat de fluiditatea sa si de modalitatea de trecere de la o aplicatie la alta si navigarea în meniuri. Totul se realizeaza prin scrolling foarte usor, fie el vertical sau orizontal. Putem defini experienta din clipul de mai sus astfel: software open source ce ruleaza pe hardware necomercial (prototip).

Din câte vedem, Firefox nu este înca finisat în varianta pentru MeeGo, timpul sau de incarcare fiind enorm, dar macar stim ca dezvoltatorii sunt pe drumul cel bun. O veste buna este ca în sfarsit vedem si un smartphone non-ARM rulând un OS de noua generatie si asteptam cu nerabdare si urmatoarele vesti despre MeeGo si eventual un nou model Nokia confirmat cu ocazia conferintei.
via: i.engadget.com

View the original article here


Copy your personal media from DVDs, Blu-Ray, and/or YouTube to be able to play on iPod, Cell phones, Computers, iPhone and Apple Tv. Converts 1 in 10 visitors, see affiliate page for proof!


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu