miercuri, 17 noiembrie 2010

Un hacker a spart site-ul Universităţii "Babeş-Bolyai", înainte de vizita Angelei Merkel

Site-ul Universitatii "Babes-Bolyai" din Cluj- Napoca a fost spart de hackeri, în noaptea de luni, cu câteva ore înainte de vizita cancelarului Germaniei, Angela Merkel.


Hackerii au postat un mesaj ce bloca accesarea site-ului: "r00t.hax0r v-o trage la m...e ca o ramas fara bere". Însa informaticienii Universitatii l-au sters dupa o jumatate de ora. Conducerea institutiei a anuntat ca va depune plângere la Politie.


"Specialistii nostri informaticieni au intervenit rapid si au reusit stergerea mesajului care a aparut în jurul orei 00:30 în noaptea de luni spre marti. Nu a ramas pe site decât circa o jumatate de ora. UBB va înainta o plângere la Politie pentru prinderea celor care au savârsit aceasta infractiune informatica", a declarat purtatorul de cuvânt al UBB, Cristina Nistor.


Angela Merkel ajunge marti dupa amiaza la Universitatea Babes-Bolyai, unde va primi titlul de doctor Honoris Causa.


Antena3.ro


Top paying program offers the quickest and easiest way to find complete owner information for phone numbers, with access to many more public records searches from the members area. 100% satisfaction guarantee for our members means webmasters earn more.


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu