joi, 18 noiembrie 2010

Google a deschis primul birou din România

Compania Google a deschis, în urma cu doua zile, un birou la Bucuresti. Echipa din România va fi coordonata de Dan Bulucea, fostul directorul de marketing si business al Microsoft România, informeaza Mediafax.

"Scopul Google este de a oferi utilizatorilor români, care sunt foarte activi online, si mai multe instrumente utile si inovatoare în limba locala, precum si de a ajuta companiile românesti sa aiba o prezenta online si sa îsi dezvolte afacerile prin intermediul internetului. România este o tara foarte interesanta pentru Google, unde vedem oportunitati atât în ce priveste utilizatorii individuali, cât si companiile", a declarat directorul general al Google România, Dan Bulucea.


Biroul Google din Bucuresti se va ocupa de dezvoltarea afacerilor si implementarea strategiei Google în România, stabilirea unor relatii de afaceri cu partenerii români, comunicarea catre companiile locale a beneficiilor prezentei online si vânzarile directe de publicitate.


Pâna la inaugurarea biroului din România, Google a fost prezent în tara noastra cu produse pentru utilizatorii autohtoni, precum motorul de cautare Google.ro, Google Maps, Google Places, Google Apps si Google Translate.


Dan Bulucea, noul sef al Google România, a lucrat în ultimii 12 ani în cadrul Microsoft, unde a ocupat diverse pozitii, ultima fiind cea de director de marketing si business pentru filiala din România.


View the original article here


High-Profit Recycling Opportunities. Insiders secrets to recycling cell phones - based on 30 years experience!


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu