luni, 15 noiembrie 2010

Utilizatorii de iPhone 4 s-au trezit cu o oră mai târziu din cauza unei erori a alarmei

Posesorii de iPhone 4 au întârziat la serviciu diminetile acestea, din cauza unei erori a alarmei. Celebrul smartphone de la Apple i-a indus în eroare pe utilizatori, din cauza ca alarma nu a sunat la ora care trebuia. Se pare ca sistemul de alarma al iPhone nu s-a resetat odata cu schimbarea orei din acest weekend.

Astfel, alarma iPhone-ului a sunat cu o ora mai târziu decât ar fi trebuit si i-a trezit pe posesori dupa ora veche. Site-ul Twitter a fost inundat cu mesaje critice la adresa aparatului, dar si cu o sumedenie de glume referitoare la gafa Apple.


„Apple s-a confruntat cu multe probleme tehnice în ultima perioada si asta este numai una dintre multele gafe. Telefoanele mobile au alarma de ani buni si atunci când un smartphone nu poate nici macar sa ofere acest serviciu în mod corect este jenant”, considera Rich Trenholm, expert al site-ului CNET, potrivit Daily Mail.


Aceasta nu este singura eroare descoperita de posesorii de iPhone în ultima perioada. Saptamâna trecuta, mai multi utilizatori au remarcat ca pot accesa aparatul fara a introduce codul de securitate.


Visual Guide to mobile phone repair course - is a step by step approach.Mobile phone repair training course for people who cannot attend the classes. This course is a distance learning, home study and correspondence type of course to easily learn.


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu