miercuri, 17 noiembrie 2010

BlackBerry 9800: Primul video hands-on

In ultimele saptamani au existat zvonuri cu privire la primul smartphone BlackBerry cu  tastatura QWERTY glisanta (slider). Va propunem mai jos  primul video hands-on avand ca protagonist noul BlackBerry 9800.


Clipul nu are o calitate foarte buna, dar este de ajuns pentru a ne confirma existenta si lansarea iminenta a smartphone-ului BlackBerry 9300. De asemenea, in acest clip este clar ca sistemul de operare preinstalat este BlackBerry O.S. 6.0 .
Din clip am extras cateva screenshot-uri cu detalii ale telefonului, cum ar fi textul scris pe spatele acestuia:


Din ceea ce am putut descifra, exemplarul este pentru test, nu pentru vanzare: “Property of Research in Motion limited, all rights reserved ….. Not for sale”


Un alt detaliu este prezenta interfatei WiFi despre care pana acum nu aveam informatii. Un alt indiciu spre autenticitatea dispozitivului este prezenta logo-ului Black Berry langa simbolu 3G care pe smartphone-urile RIM, indica o conexiune la serviciile BIS/BES.


In concluzie, daca acesta este un fals, cu siguranta este bine realizat. Nu ne ramane dacat sa asteptam mai multe detalii oficiale despre BlackBerry 9800, reamintindu-va ca numele 9800 este utilizat in mod conventional, el nefiind inca confirmat.

Top paying program offers the quickest and easiest way to find complete owner information for phone numbers, with access to many more public records searches from the members area. 100% satisfaction guarantee for our members means webmasters earn more.


Check it out!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu